Bekijk de collectie
kinderschoenen van Keq!

Daar loop je mee weg!

Buitenspelen, ravotten en het schoolplein onveilig maken: kinderschoenen hebben heel wat te verduren. Met een paar Keq schoenen zijn de voeten van jouw kleine boef goed beschermd tegen alle avonturen! Dit merk is er voor de allerkleinsten die net beginnen met lopen tot de grotere kinderen die steeds bewuster worden van trends. Met een paar Keq schoenen ben je verzekerd van een hippe look!

De avonturen van Keq

Kikker Keq is een kleine avonturier en hij woont met zijn familie in de gezellige beek Lerkbel. Hij maakt van álles mee. Ga je mee op ontdekkingstocht? Trek je jas aan, doe je schoenen dicht en steek je neus in de wind. Spring, speel, loop, ren, klim en klauter dat het een lieve lust is. Net als je vriendje Keq. Tot kwaak!

Exclusief verkrijgbaar bij Schuurman Schoenen

Schuurman Schoenen, een gevestigde naam in Noord- en Oost-Nederland, is de exclusieve dealer van Keq kinderschoenen. Met meer dan 40 fysieke winkels en een webshop is de collectie van Keq voor iedereen beschikbaar. Of je nu op zoek bent naar sneakers, veterschoenen of enkellaarsjes: de collectie van Keq heeft het allemaal. De schoenen worden geproduceerd van hoogwaardige materialen, waardoor je verzekerd bent van een goed paar kinderschoenen.

Ook weglopen met Keq?