• Gratis bezorgd vanaf €30,- in Nederland
  • Gratis retour binnen Nederland
  • Veilig online betalen
  • 30 dagen niet goed, geld terug

Over ons

KEQ staat voor kwaliteit, variatie en vrolijkheid in schoenen voor kinderen van alle leeftijden; van de kleinste baby’s tot kids die al lekker veel buiten spelen. Onze collecties worden ontworpen door onze eigen huisontwerpers in Nederland en gemaakt op Europese bodem.

Waarom die kikker?

Het beeldmerk van KEQ is een kikker. Dat is geen toeval, want net als KEQ-schoenen zijn kikkers er in allerlei soorten en maten. Bovendien zijn kikkers vrolijk, speels en watervlug. Net als kinderen die KEQs dragen. Daarom maken we onze KEQs zo comfortabel en gemakkelijk mogelijk. Waar mogelijk gebruiken we bijvoorbeeld ritsen en klittenband, zodat aan- en uittrekken een fluitje van een cent is.

Kwaliteit voor een vriendelijke prijs

Met KEQ heb je als ouders/verzorgers de zekerheid dat je kinderen schoenen dragen die er niet alleen geweldig uitzien maar ook écht goed zijn voor de voeten. Met een perfecte pasvorm en een ideale maatvoering. Voeg daarbij nog een ronduit vriendelijke prijsstelling en de keuze is gauw gemaakt.

Eerlijk duurt het langst

Ook belangrijk: KEQs zijn eerlijke schoenen die op een eerlijke manier worden gemaakt. Bij het selecteren van onze productielocaties kijken we heel grondig naar zaken als arbeidsomstandigheden en financiële voorwaarden voor de medewerkers.

KEQ verveelt nooit

KEQ staat niet stil. Wij zijn continu op zoek naar trends, die we elk seizoen verwerken in onze nieuwe collecties. En doordat we steeds iets bijzonders toevoegen aan onze ontwerpen, is een kinderschoen van KEQ altijd net even anders. Kortom: met KEQ komen kids goed voor de dag.

Aanmelden nieuwsbrief
Door de 'Verzenden'-knop op deze pagina te gebruiken, ga je akkoord met de in ons privacy statement vermelde voorwaarden.

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hierin maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid.