• Gratis bezorgd vanaf €30,- in Nederland
  • Gratis retour binnen Nederland
  • Veilig online betalen
  • 30 dagen niet goed, geld terug

Wil je een product ruilen of retourneren? Lees hier hoe dat kan.

Bestellingen van Keq kunnen binnen 14 dagen geruild of geretourneerd worden. Wij van Keq doen er alles aan om je bestelling zo goed en snel mogelijk te kunnen verwerken. Het is van belang dat je zoveel mogelijk invult op het retourformulier. Hoe meer je invult, hoe sneller wij je bestelling kunnen verwerken. 

Ik wil mijn bestelling retour sturen, hoe doe ik dat?

Als je een bestelling retour stuurt binnen Nederland dan zitten hier geen kosten aan verbonden. Aan retourzendingen vanuit het buitenland zitten wel kosten verbonden. Deze kosten zijn voor eigen rekening. 
 
Opsturen naar het retouradres is gratis. Je kunt in Nederland je bestelling gratis retour sturen. Het is niet nodig om een retouradres te vermelden op de Keq verzenddoos. DHL gebruikt het afzendadres om het pakket gratis naar ons te retourneren. DHL past de adresgegevens juist aan. Je kunt het artikel in de verzenddoos stoppen en deze verzegelen. Vervolgens geef je het pakket af bij één van de DHL Parcelshops bij jou in de buurt. Je kunt ook je bestelling retourneren via het Postkantoor (Post NL) of een andere vervoerder. De kosten hiervoor zijn €6,95 en zijn voor eigen rekening. Deze kosten worden niet achteraf vergoed door Keq. 
 
Om je retourartikel goed te kunnen verwerken, verzoeken wij je het retourformulier volledig in te vullen. Bewaar het Track & Trace nummer van het pakket dat retour is gestuurd als bevestiging van je retourzending.

Aanmelden nieuwsbrief
Door de 'Verzenden'-knop op deze pagina te gebruiken, ga je akkoord met de in ons privacy statement vermelde voorwaarden.

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hierin maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid.